Highlands Decor Theater Tour

Sharon den Adel rondde deze week met Within Temptation een succesvolle tournee in Zuid-Amerika af met onder andere uitverkochte shows in Mexico, São Paulo en Rio de Janeiro. Tegelijkertijd verkoos partner Robert Westerholt de Schotse Hooglanden als decor voor de aankomende theatertour.

Westerholt is in samenwerking met een vast team druk bezig met het creëren en produceren van de nieuwe theatershow van Within Temptation, die in maart dit jaar van start zal gaan. De band heeft gekozen voor de Highlands als leidraad voor het decor van de theatershow. “De ongekende schoonheid en mystiek van de Highlands sluit helemaal aan bij de voor velen wat onbekendere, rustigere en folkloristische nummers van Within Temptation,” aldus Westerholt.

(Schotse Hooglanden)

Het visuele spektakel speelt bij een show van de band een steeds grotere rol. De filmbeelden uit de Schotse Hooglanden (Highlands) zullen in de nieuwe show dan ook te zien zijn op het grootste LED-scherm dat ooit in Nederlandse theaters is gebruikt in combinatie met levensechte 3D projecties.

De verkoop van de theatertour is inmiddels in volle gang.


Comments

Highlands Decor Theater Tour — 3 Comments

  1. ik krijg nu wel echt de kriebels wat moet dit een geweldige show worden
    en ik hoop dat er snel een d.v.d komt met alle back-ups en natuurlijk deze theatertour!!
    tís bijna maart:)……