Gebruikersnaam aanpassen

Bij het overzetten van de gegevens van onze oude website is er voor alle gebruikers automatisch een gebruikersnaam gegenereerd. Van een aantal van jullie hebben wij de vraag gekregen of deze gebruikersnaam aangepast kan worden. Helaas is het niet mogelijk dit in je profiel aan te passen.

Om jullie tegemoet te komen willen we jullie éénmalig de gelegenheid geven de gebruikersnaam aan te laten passen. Hiervoor kunnen jullie een ons e-mail sturen met daarin je huidige gebruikersnaam, je voornaam, je achternaam, e-mail adres en de gewenste gebruikersnaam. Wij zullen dit dan voor jullie aanpassen.

Na wijziging van de gebruikersnaam ontvang je van ons bericht en moet er weer worden aangemeld zoals in de laatste nieuwsbrief is aangegeven. Verwijzingen naar je berichten op het forum en reacties op posts die vóór de wijziging van je gebruikersnaam zijn gedaan zullen vervallen.

Klik vóór 1 februari op de onderstaande link om je gebruikersnaam te laten wijzigen:

Ik wil mijn gebruikersnaam wijzigen


Comments

Gebruikersnaam aanpassen — 6 Comments

  1. @Babs
    Na 1 februari worden de gebruikersnamen van iedereen die daarom heeft gevraagd, in één keer aangepast. Je ontvangt dan pas de mail omdat je vanaf dat moment niet meer met je huidige gebruikersnaam kunt inloggen. Nog even geduld dus…

  2. hallo,

    ik heb op 18-01-2012 een mail gestuurd om mijn gebruikersnaam aan te laten passen. Ik heb nog altijd geen mail terug ontvangen zoals hier boven vermeld staat. Kan het zijn dat mijn e-mail niet is aan gekomen, ik heb het naar dit adres verstuurd: info@thesilentforce.com

    Groetjes Babs