Elements

Op 8 mei hebben Sharon en Ruud in “de Wereld Draait Door”, bekend gemaakt dat op 13 november 2012 een Concert wordt gegeven ter gelegenheid van het 15e jubileum van Within Temptation.

Dit concert zal alles overtreffen wat we tot nu toe hebben gezien van WT en het concert wordt bekend gemaakt onder de naam “Elements”
Sinds het verschijnen van “Enter” in 1997, is alles erg snel gegaan voor ons. We hebben onze muziek overal kunnen spelen en kunnen delen met de hele wereld en we hebben daar erg veel waardering van jullie voor terug gehad.
We hebben de kans gehad te groeien tot Nederlands meest succesvolle internationale Rockband

We vieren ons jubileum met een onge”evenaard concert op 13 in Sportpaleis Antwerpen, Belgie. De jubileumshow, Elements, zal de meest veelzeggende worden in de geschiedenis van Within Temptation!

De titel “Elements” staat voor de soort muziek en live shows waar iedereen ons van kent – melodieus, de kristal zuivere stem van Sharon, de masieve gitaarsolo’s, de keltische en orchestrale invloeden en de altijd verrassende muzikale samenwerkingen.

De energieke optredens, het muzikale meesterschap, de visueel spectaculaire elementen varierend van imponerende podium ontwerpen tot vuurwerk en speciaal gemaakte films en video’s. Alles wat je al hebt gezien, zal in Antwerpen worden overtroffen.

We zullen het podium delen met een aantal onverwachte gasten en we kunnen nu al melden dat we worden vergezeld door het bekende Il Novecento Orchestra.

De komende maanden zullen we meer details van de show bekend maken, maar belangrijker is dat we ons jubileum zullen vieren met jullie.
Er zijn veel opwindende zaken op komst dus houd onze website, nieuwsbrief en sociale media in de gaten zodat je altijd als eerste op de hoogte bent!

Wij wachten in spanning af…


Comments

Elements — 4 Comments

  1. @anja
    Per post (reactie is een beetje laat). Heb de kaartjes trouwens pas op 29 mei per post ontvangen. Al viel me dat best mee, aangezien ik ergens meen te hebben gelezen dat ze pas 2 maanden voor aanvang van het concert werden verstuurd. Maar ja de site/bestelproces is ook nog drastisch veranderd nadat ik mijn kaartjes had besteld.