Parkfeest, door Elisa Rensink

Ik, als grote WT fan had de parkfeest kaarten via deze site gewonnen.
Helemaal in mijn nopjes het OV-verkeer opgezocht hoe ik er zou komen. Op de dag van het concert kwam ik er achter dat de laatste bus vanuit Oosterhout naar Breda (ik moest weer terug naar R’dam) om 23.38 vertrok en dat ik helaas (teleurgesteld) niet heel het concert zou zien, omdat WT pas om 22.45 begon.
Samen met mijn beste vriendin naar het concert, hadden er erg veel zin in en vooral ik, kon niet wachten tot het zou beginnen.
Ik zeg eerlijk WT is een drug voor mij, iedere keer als ik een cd, dvd, of het allerbeste, een concert zie, wil ik meer. Kan voor mij nooit genoeg zijn…, ik dwaal af, terug naar het concertverslag.
Uiteindelijk, naar even wachten kwam de mooie intro van Mother Maiden, kwamen alle bandleden het podium op en werd het album, The Unforgiving, supergoed afgewerkt met nummers als, in the middle of the night, faster, sinead…..ect.
Later kwam ook oude klassieker ice queen langs en was het tijd om naar de bus te lopen.. De sfeer op het Parkfeest was erg goed, al had ik het idee dat heel Oosterhout er was en niet echt veel mensen van buitenaf (misschien ook door OV ernaartoe? en vergeef me als ik het fout heb).
Ondanks dat ik niet heel het concert heb gezien (pijn in mijn hart) heb ik (1van de) avonden van mn leven gehad. Mijn beste vriendin heeft nog wat foto’s gemaakt en zal ik bij dit verslag toevoegen.

Bedankt Within Temptation voor een geslaagde avond!

MvG. Elisa