Door Marinka Ceulen, Theater Tour Heerlen 22 maart 2012

Hallo allemaal,
het was voor mij nog niet zo lang geleden dat ik Within Temptation live gezien had tijdens de Q-music Rock top 100 showcase in september. De tickets voor deze tour hadden we al enige tijd in ons bezit met plaatsen op de 10de rij.
De eerste helft was adembenemend mooi, iedereen zat vol bewondering te luisteren en te kijken, zowel jong als oud.
Al bij de intro van ‘The last dance’ was het al een schot in de roos. De filmfragmenten op de achtergrond van de Highlands waren gewoon weg prachtig met het verhaal van een zieke jongen en zijn dromen als leidraad door de hele show.

Tijdens het 2de deel sprongen een vriendin van mij (Caroline) en ikzelf al vrijsnel recht om naar het podium te lopen om daarna los te gaan op nummers die gespeeld werden waaronder Sinead, Mother Earth, Faster, … Aan het einde van de show heb ik van Jeroen een plectrum gekregen waarmee Ruud gespeelt heeft en waar Robert zijn naam op staat. Geweldig toch ?!
Na de show zijn we met een kleine groep naar de artiesten ingang gegaan om de leden op zijn Limburgs te bedanken.
Ikzelf heb mijn CD van The unforgiving laten signeren door Sharon, Stefan, Ruud en Mike. Ook hebben we nog leuke foto’s kunnen nemen samen met Sharon en Stefan. Het was een geweldige avond om nooit meer te vergeten en er snel een vervolg op te laten komen. Within Temptation zorgt ieder keer weer voor een spectaculaire show …
Dank jullie wel. Wij fans zijn er voor jullie maar jullie zijn er ook altijd voor ons en dat is gewoon geweldig. Groetjes Marinka Tot snel!