Door Kyara Gijsberts, Paaspop 2012

Hoi WT fans,
Eindelijk was het zo ver, paaspop 2012! Eindelijk ging ik Within Temptation voor de eerste keer zien!!! Nooit kreeg ik mijn vrienden zo ver met mij mee te gaan naar WT maar nu ze dit gezien hebben is er iets verandert!
Na The Wombats was Within Temptation aan de beurt. Eerst werd het prachtige podium natuurlijk verbouwd tot een podium waarop WT zich thuis voelt, compleet met trappen en scherm.
Toen was het zo ver. Op het scherm verscheen de film. Ik hoorde mensen om mij heen zich afvragen waarom een film, we willen Within Temptaiton zien, geen film, zouden ze er niet zijn?
Maar daar kwam de band al aan om te beginnen met Shot in The Dark. Hierna volgden nog nummers als Fire and ice, Where is the edge, Stand My Ground, Iron, Ice, Queen, Faster, Sinead, Stand My Ground, In the middle of the night. Ik en een vriend stonden de hele tijd de springen, kijk je om je heen, waren we bijna de enigste die zo los gingen. Op Ice Queen ging eindelijk het hele publiek los, dit nummer was bij vrijwel iedereen bekend.
Na de afsluiter met Mother Earth was het helaas al weer afgelopen en tijd om terug naar de Paaspop camping voor de After Party te gaan. Within Temptation was alweer de laatste band voor de tweede dag Paaspop. Within Temptation heeft voor mij Paaspop 2012 compleet gemaakt.
En eindelijk heeft Within Temptation mijn vrienden kunnen overtuigen, ze hadden nooit iets met WT maar toen ze dit zagen wisten ze niet waar ze moesten kijken, ZE WILLEN MEE NAAR EEN CONCERT!!! Voor meer foto’s (die helaas niet allemaal goed gelukt zijn), stuur even een mailtje naar: kyarawt@hotmail.com