Door Erwin, Roosendaal 26 Maart 2012

Hallo WT Fans,
Dit concert was voor mij een hele bijzondere omdat ik eindelijk mijn vrouw zo ver kon krijgen om mee te gaan naar WT en niet te vergeten mijn zoontje van 9 jaar Sonny ging ook mee op zijn eerste concert.
Het lot wilde dat ik een kaart over had voor dit concert en dat had ik via Marktplaats aangeboden aan een echte fan uit Terneuzen namelijk Patricia, ik heb haar de kaart aangeboden voor ongeveer de helft van de oorspronkelijke waarde en dat was pas een 2 uur voor aanvang van het concert.
Zij kwam 5 minuten voor het begin van The last Dance aan bij de zaal dus just in time. Nadat we de zaal waren ingegaan (We zaten rechterbalkon als je naar het podium keek) ging bijna gelijk het licht uit en begon het concert met The Last Dance en het was weer genieten van elk accoord, elke toonhoogte, elke beweging van Neerlands Band. Mijn zoon kon bijna elk nummer uit zijn hoofd want als pa elke dag WT draait..Ja dan heb je een beetje voorsprong op mams hahahaha.
Ik was heel blij dat WT de 1e set een mooie mix van oudere successen met nieuwe nummers speelde en dat WT met de 2e set een blok wegzette waar je helemaal van uit je dak ging. Nummers als The Last Dance, Sinead en Faster daar kan geen mens stil bij blijven staan ( laat staan zitten ) ook nummers als The Promise en Say My Name waar ik toch altijd even moet slikken raken bij veel mensen een gevoelige snaar zoals Sharon die wegzet op het podium. Verder wil ik toch wel even zeggen dat Mike super was daar was ik toch wel benieuwd naar. O enne Sharon Rosmalen en Roosendaal die liggen best wel ver uit elkaar hahaha maar is te begrijpen als je zoveel optredens hebt in zoveel verschillende steden, vond het wel grappig aangezien ik zelf uit Bergen op Zoom kom. Mijn zoontje vond het heel jammer dat het concert was afgelopen en wilde gelijk kaarten voor Carre gaan halen of Oosterhout en daar ben ik wel voor te vinden, dus wilde ik graag besluiten met WT te bedanken voor weer een super avond en tot heel snel. Greetzzzzz Erwin ( boboznl)Comments

Door Erwin, Roosendaal 26 Maart 2012 — 1 Comment

  1. Wat heb ik ervan genoten. Jammer dat na afloop we voor niets gewacht hebben. Ze zouden nog in het cafe komen, maar na een lange tijd hoorden we dat ze vertrokken waren erg jammer.