Door Betty Lammers, Carre Amsterdam april 2012

Lieve Allemaal ik ben sinds 7 September lid geworden van WT en daar ben ik heel erg blij mee, hier mijn verhaal.
Mijn jongste dochter Linda en Ik hebben een hele speciale band. In 2005 ben ik gescheiden van haar vader. We hebben een speciaal nummer Our Farewell dat voor ons een hele speciale betekenis heeft.
In 2005 ben ik vertrokken met mijn huidige man naar Canada om daar een nieuw leven te beginnen maar dat heeft 5 jaar geduurd. Terwijl ik in Canada was had ik regelmatig kontact met Linda en iedere dag speelde bij mij dan ook Our Farewell en zong ik het mee omdat ik haar zo miste.
Uiteindelijk ben ik met mijn man in 2010 weer terug gekomen naar Nederland, ik voelde mij erg eenzaam zonder haar dus de heimwee bracht me terug. 31 Maart is haar verjaardag en ik gaf haar een speciaal kadeau namelijk het concert op 15 april in carre in Amsterdam en ja die avond werd dus het nummer Our Farewell gezongen en er ging veel door ons heen ook een traan bij mij omdat dit niet Our Farewell meer was: Ik ben weer terug bij mijn dochter.
Dit verhaal wil ik graag met jullie delen want ik mag nu weer echt Mama zijn voor Linda. Heel veel groetjes van Betty en bedankt WT jullie zijn speciale mensen in mijn leven.