TSF Forum

Uitleg over het Forum

The Silent Force Fanclub heeft haar activiteiten gestaakt. Het forum blijft wel gewoon bestaan. Houd je aan de regels en veel plezier op het forum. The Silent Force Fanclub has ceased their activities but the Forum will remain to exist. Please play by the rules and we wish you a lot of fun .


Keep on Rocking!

The Silent Force Management

Welcome Guest 

Show/Hide Header

Welcome Guest, posting in this forum requires registration.

Pages: 1 [2]
Author Topic: "fanclub update"
Hydra2014
Newbie
Posts: 8
Permalink
Post Re: "fanclub update"
on: March 26, 2014, 12:23
Quote

Hmmm, ben bewust een tijdje niet actief geweest. Vandaag dacht ik, laat ik weer eens kijken en zie tot mijn grote plezier dat de site in positieve zin is veranderd. Wat me dan wel weer stoort is, dat het laatste nieuws dateert uit 2012. Hoe kan dat nou? WT heeft dit jaar een top album uitgebracht en dan dateert het laatste nieuws uit 2012. Wat een teleurstelling. De site zou toch uit z'n voegen moeten barsten met updates, reacties van fans en ik weet niet wat. Kijk je bij de omschrijving van de bandleden staat er bij Stefan aleen maar gitarist. Pfff, dat moet toch veel beter kunnen? Als ik de reacties van bovenstaande fans lees, zijn er best een aantal mensen die tijd willen steken in de fanclub. Ook ik heb me, gelijk bij de aanmelding, aangemeld als vrijwilliger en tot nu toe nog niks gehoord. Een gemiste kans en bovendien een teleurstelling voor de beste band ter wereld en voor fans die lid worden van de fanclub. Heeft iemand een idee hoe we de fanclub weer op de kaart kunnen zetten? Ik heb daar beste wel vrije tijd voor over. Ben benieuwd naar jullie reacties. Ik hoop dat het er veel zijn.

irenwill
Newbie
Posts: 5
Permalink
Post Re: "fanclub update"
on: May 6, 2014, 11:47
Quote

Tja, ik dacht laat ik weer eens kijken. Het is toch zonde dat een fanclub ter ziele gaat. Vorig jaar heb ik me ook aangemeld als vrijwilliger, nooit meer wat van gehoord. Het aanbod geldt nog steeds, maar dan moeten ze wel een keer gaan opschieten. Iemand een idee om de boel hier weer wakker te schudden? Ik had me trouwens aangemeld als webmaster.

Ik heb het aanmeldformulier voor vrijwilligers vandaag opnieuw ingevuld en ben benieuwd wanneer ik antwoord krijg.

irenwill
Newbie
Posts: 5
Permalink
Post Re: "fanclub update"
on: May 20, 2014, 12:02
Quote

Nog geen reactie binnen 😕

Pimmetje
Advanced
Posts: 82
Permalink
Post Re: "fanclub update"
on: May 20, 2014, 15:54
Quote

Ik had nog enige hoop na het plaatsen van de gitaar van Robert maar die is inmiddels ook weer langzaam aan het wegzakken. Helaas.

irenwill
Newbie
Posts: 5
Permalink
Post Re: "fanclub update"
on: May 22, 2014, 14:20
Quote

Toen ik die post zag dacht ik ook even dat het weer wat levendiger zou worden, maar helaas.

Pimmetje
Advanced
Posts: 82
Permalink
Post Re: "fanclub update"
on: May 22, 2014, 18:08
Quote

Het doet mij nog iedere keer pijn als ik er aan denk hoe leuke gezellig fanclub dit had kunnen zijn. Het is de naam officiële fanclub op deze manier niet waard! Ik hoop ook dat WT/AT-productions eens een keer iets over de fanclub zeggen en eventueel naar handelen. Aan het bestuur van de fanclub: ga eens in gesprek met leden. Op dit forum of ergens anders. Laat er alsjeblieft weer wat gebeuren of stop ermee en geef het stokje door aan iemand met meer tijd/energie.

irenwill
Newbie
Posts: 5
Permalink
Post Re: "fanclub update"
on: June 2, 2014, 15:02
Quote

Helemaal mee eens

Pages: 1 [2]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.34 ; Page loaded in: 0.031 seconds.